Dropship met ons: +31 (0)40 - 78 200 88 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@actiepartner.nl
  • Welkom gast - Registeer
  • Login

Over ons

ActiePartner is hét dropshipkanaal van Brameda B.V., opgericht in 2009. Van oorsprong zijn we gewend te werken met diverse webshops en flashsale websites. We kennen de markt goed en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en producten. Omdat wij constateerden dat er een groot gat bestaat tussen hetgeen een webshop verwacht van zijn leverancier en wat de groothandel verwacht van zijn klant hebben we Actiepartner.nl in het leven geroepen.

Actiepartner.nl richt zich op de online markt. Onze klanten bestaan uit kleine en grote internationale webwinkels.

Waarin onderscheiden wij ons dan van onze collega’s?
Om te beginnen zitten onze inkopers boven op de markt, om de nieuwste, leukste en meest gewilde producten te sourcen. 90% Van ons assortiment bestaat uit merkartikelen die jij als reseller voor een zeer scherpe prijs kan inkopen. Hierdoor kan jouw klant kiezen uit de mooiste producten, en dat tegen de scherpste prijzen !

Wat voegen we nog meer toe? Alleen trends spotten, leuke producten bieden en een goede communicatie maakt je nog niet direct de uitgelezen leverancier voor de e-tail. Wij vinden het belangrijk dat jouw klant zich in jouw winkel op zijn gemak voelt, en de gehele ervaring als top ervaart. Van het moment van betreden van de website tot het moment van ontvangen van de bestelling, alles moet tot in de puntjes in orde zijn! Daar hoort ook een snelle, correcte levering bij. Ook dit kunnen we verzorgen. Afhankelijk van jouw wensen sturen wij de artikelen naar jouw magazijn, naar jouw warehouser, of zelfs als dropshipment rechtstreeks, neutraal verpakt naar de consument! Hierbij doen we tevens de belofte; is het artikel op voorraad? Bestel je voor 17:00? Dan is het de volgende dag in huis! Dat is pas onderscheidend!

Brameda BV

Brameda is een online groothandel opgericht in 2009 door Branco, Merijn en Daan. Drie ondernemers welke hun krachten hebben gebundeld met elk hun eigen expertise.

Gestart met partijhandel in consumentengoederen, waar kennis en ervaring is opgedaan.

Al snel ervoer Brameda dat de consument anno nu geprikkeld én verrast wil worden. Het assortiment maakte innovatie stappen en transformeerde naar het huidige trendy assortiment.

Binnen dat assortiment heerst een mooie balans tussen eigen merken, partijen van bekende succesvolle merken binnen Europa en eigen producties uit het Verre Oosten

Onze Missie

“Changing the world of online business to business wholesale” is de missie van Brameda. Continu bezig zijn met verbeteringen aanbrengen en het zaken doen online laagdrempelig maken.

Ervaring leert dat tot op heden de B2B markt op internet dezelfde curve heeft als de B2C martkt, echter loopt de B2B markt een aantal jaren achter. De online consument heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een schuchter en afwachtende consument naar een consument die online durft en kan kopen. De zekerheid die de consument krijgt is het gevolg van de evolutie van de internethandel. Wij zijn van mening dat dit dezelfde “leercurve” is die inkopers en verkopers van bedrijven gaan maken. Ons doel is dan ook het geven van vertrouwen aan deze klant door het nakomen van afspraken en het gemakkelijker maken van diverse deals.

loading_image