Dropship met ons: +31 (0)40 - 78 200 88 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@actiepartner.nl
 • Welkom gast - Registeer
 • Login

Dropshipment en Actiepartner.nl

Waarom dropshipment met Actiepartner.nl?

De voordelen van dropshipment in het algemeen zijn reeds aangestipt, echter nu is de vraag, waarom moet ik Actiepartner.nl kiezen als preferred supplier voor mijn dropshipment bestellingen? Er zijn een aantal beloftes welke wij doen als bedrijf, een aantal kernwaarden waar wij voor staan. Deze worden hier onder kort toegelicht.

 1. Bepaal zelf de verkoopprijs, wij geven enkel een advies;
  Bij onze producten geven wij een adviesprijs, hiervan weten wij dat die prijs goed aan zal slaan bij de consument. Natuurlijk is deze prijs niet bindend, uiteindelijk ben jij degene die jouw eigen marge bepaald!
 1. Team up voor het beste resultaat! Alleen samen zorg je dat de verkoop een succes wordt!
  Heb je vragen, loop je tegen problemen aan? Bel ons of mail ons en we zullen ons uiterste best doen je te helpen. Ook wij zijn ons bewust dat je een partnerschap aangaat en niemand het zomaar alleen kan.
 1. Je kunt meeliften op de inkoopkanalen en de inkoopkracht van een gerenommeerd bedrijf!
  Wij bieden jou de mogelijkheid te profiteren van de hoge kortingen welke wij kunnen afdwingen bi onze inkoop. We werken al jaren lang samen met zeer betrouwbare partners.
 1. Een gedegen assortiment;
  Een hoge diversiteit aan artikelen en voldoende aantallen op voorraad. Het assortiment bestaat uit een stuk reguliere artikelen welke met regelmaat worden aangevuld, maar ook hebben wij met regelmaat scherp geprijsde en gewilde merkartikelen uit een eenmalige partij beschikbaar. Deze kunnen dienen als trekkertjes naar jouw website, door de lage prijs zullen deze gegarandeerd extra traffic genereren!
 1. Actuele voorraden;
  Onze voorraad wordt iedere uur geüpdatet zodat jij altijd een actuele status kunt ophalen. Resultaat; geen nee-verkopen. Buiten dat proberen wij de voorraad van ieder artikel zo goed mogelijk te monitoren.
 1. Complete content, zo te downloaden;
  Op onze website vind je alle informatie welke je nodig hebt om onze producten goed aan te kunnen bieden op jouw website. Denk aan hoge resolutie afbeeldingen, een commerciële tekst, complete specificaties, etc. Ready to go!
 1. Invoer van orders op 3 manieren;
  In jouw eigen account kun je op twee manieren jouw orders invoeren. Om te beginnen kun je handmatig jouw bestelling doorgeven door op een normale manier een product te bestellen, het afleveradres van de klant door te geven en de bestelling te plaatsen. De tweede manier is het uploaden van een Excel bestand. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere bestellingen tegelijk invoeren in ons systeem. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid een directe API koppeling met ons systeem te maken. Wij hebben zelf de ICT kennis in huis om deze koppeling aan te leggen, lekker makkelijk toch!
 1. Een vast tarief voor de verzending, zowel naar Nederland, Duitsland als naar België;
  We hanteren één laag tarief voor verzending naar zowel Nederland als naar Belgie van slechts € 4,92 ex BTW per order. Dat is lekker duidelijk!
 1. Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis!
  Een belofte die wij jou maken, welke jij ook naar jouw klanten kunt maken.
 1. Professionele en discrete bezorging door DHL te volgen met live tracking;
  Alle bestellingen gaan bij ons neutraal verpakt de deur uit met een tracking code. Deze kun je vervolgens terug vinden in jouw account, zo kan je, indien jouw klant een vraag heeft over zijn bestelling, direct aangeven wat de status is van zijn bestelling. Handig!

Ontzorgen, dat is ons ding. Wij van Actiepartner zijn van mening dat iedere onderneming zijn eigen kracht heeft.  In feite nemen wij u een aantal dingen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw webwinkel en alles wat daar om heen moet gebeuren, zoals online marketing, SEO, SEA, reclame, klantenbinding en klantencontact. De rest doen wij..

Hoe werkt Dropshipment met Actiepartner.nl?

Actiepartner heeft drie manieren om orders te verwerken.

 1. Het zelf invoeren van bestelling
  Via jouw eigen account kun je orders ingeven. Je selecteert gemakkelijk een product, de hoeveelheid die er besteld is, voert het afleveradres in en voegt eventueel opmerkingen toe. Vervolgens plaats je de bestelling en deze schiet ons systeem in. Wil je de order volgen? In jouw account kan je alle geplaatste orders terug vinden, de details opvragen en zelfs de tracking volgen!
 1. Het zelf uploaden van een Excel bestand
  In jouw account kun je besluiten een excel bestand te uploaden. Door de juiste kolommen te matchen met de gevraagde input kan je zo in een keer een bulk aan orders inladen. Erg makkelijk dus als je meerdere orders op een dag hebt. Ook deze orders kan je terugvinden in jouw account, en ook hiervan kun je de details inzien of tracking volgen.
 1. Een automatische API koppeling met ons systeem
  De laatste mogelijkheid die we bieden is een automatische koppeling. Voordeel aan deze manier is dat de bestellingen op jouw website rechtstreeks bij ons in het systeem terecht komt. Hierdoor heb je helemaal nergens meer omkijken naar. Ook deze orders kan je terugvinden in jouw account, en ook hiervan kun je de details inzien of tracking volgen.
loading_image