Dropship met ons: +31 (0)40 - 78 200 88 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@actiepartner.nl
 • Welkom gast - Registeer
 • Login

De voordelen van Dropshipment?

Dropshipping is een van de mooiste en gemakkelijkste verdienmodellen op het internet mits je het goed aanpakt. Hier de voordelen op een rijtje:

 1. Geen investering in voorraad;
  Het grootste voordeel aan dropshipment is dat jij als webshop geen hoge voorraden hoeft aan te leggen. Het risico van voorraad en het vastzetten van jouw liquide middelen is erg laag bij dropshipment, vaak is dit risico zelfs 0. Aangezien je producten verkoopt die je vanuit Actiepartner rechtstreeks laat leveren aan jouw klant hoef je geen geld aan voorraad uit te geven. Geen voorraad = geen risico.
 1. Verkopen voor dat je inkoopt;
  Krijg je een bestelling binnen? Stuur hem dan 1 op 1 door naar ons. Jij hebt je geld al ontvangen van je klant, en vervolgens bestel je het product bij Actiepartner. Je marge is al binnen, makkelijk verdient! Het doorgeven van de orders kunnen we ook nog met je automatiseren.
 1. Lagere kosten; geen magazijn, geen magazijnmedewerkers;
  Geen last van hoge investeringen in een pand, een duur magazijn en een magazijnmedewerker. Sterker nog, je kunt jouw website en bedrijf runnen vanuit je zolderkamer! Geen commitment aan maandelijks repeterende kosten zoals huur, lonen, maar ook niet aan eenmalige hoge investeringen als bureaus, showroom, magazijnbenodigdheden etc.
 1. Geen logistieke druk; geen afhandeling en verzending;
  Naast de lage instap, de minimale risico’s en de lagere kosten heb je totaal geen omkijken naar het verpakken en versturen van de orders. Krijg je een order binnen? Stuur hem door naar ons, jij bent klaar en wij zorgen voor de rest, ideaal.  
 1. Weinig administratie; binnenkomende en uitgaande goederen hoeven niet geregistreerd te worden;
  Bij het houden van voorraad komt een hoop administratie kijken. Het aanmaken van inkooporders, het aanmaken van verkooporders, het in- en uitboeken van artikelen, het tellen van je voorraden en het registeren van voorraadverschillen. Buiten de in- en verkoop orders, heb je als dropshipper de rest van de administratie niet. Van ons ontvang je 1 x per week een verzamelfactuur.
 1. Minder kosten;
  Tijdens het orderproces ontstaan er veel kosten. Denk aan doosjes, tape, pakbonnen, verzendlabels, transportkosten etc. Bij Actiepartner betaal je hier een vast laag bedrag voor, aangezien wij voor meerdere klanten de verzending doen. Massa drukt hier de kosten. Dit is stukken goedkoper dan dat je het zelf doet.

Zoals je ziet, dropshipment is dus voor wat betreft investeringen vrij risicoloos. Daarnaast is het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met hetgeen jij goed in bent; de klant naar jouw website trekken en hem daar overtuigen de door jou aangeboden producten te kopen! Je kunt je dus volledig richten op de marketing en de look en feel van je website, waardoor je een hogere conversie kunt gaan genereren. En ook daar geld weer, op het moment dat jij een order krijgt hoef je hem alleen maar door te zetten naar ons. Extra conversie levert dus relatief niet veel meer werk op.

loading_image